Meny

Selge bolig

Å velge eiendomsmegler er et viktig valg. Eiendomsmegleren skal forvalte din kanskje største verdi, og det er viktig at det gjøres med integritet. Eiendomsmegling er et profesjonsyrke, der eiendomsmegleren skal opptre som en mellommann mellom kjøper og selger, og ivareta begge parters interesser. 

I Notar legger vi vekt på å tilpasse og tilrettelegge hver markedsføringsprosess til hvert oppdrag. Vi jobber vi med å finne riktig kjøper til boligen din, en kjøper som er villig til å betale høyest mulig pris. 

Samtidig fokuserer vi på trygghet for kjøper og selger, gjennom å sikre riktige opplysninger om eiendommens tilstand og omgivelser for å hindre konflikt i etterkant. 

Vi gir kunden fleksibilitet og sikkerhet, gjennom vår salgsgaranti, for å unngå at våre kunder må ta forhastede beslutninger eller at kunden blir sittende igjen med en stor regning uten å ha oppnådd et ønsket resultat. Din trygghet er vår salgsgaranti. Intet salg = ingen regning ! Og heller ingen liten skrift. 

Notar er et eiendomsmeglingsfirma eid av eiendomsmeglere. Vi er overbevist om at den beste eiendomsmegleren er en eiendomsmegler som er spesialisert og uavhengig.

SJEKK VÅRT ÅPNINGSTILBUD! BESTILL GRATIS VERDIVURDERING HER!

  • (*)
  • (*)
  • (*)
  • (*)
  • Fyll ut skjemaet, så tar en av våre lokale eiendomsmeglere kontakt med deg!

  Få vårt supertilbud! Vær rask!


  E-post *
  Telefon *
  Postnummer *
  * = nødvendig informasjon
  • x

  Eiendomsmegler   Verdivurdering av bolig